Project Description

מבט אל הסלון המעוצב

תיאור הפרויקט:

הבית ממוקם ביישוב פרדסיה על מגרש עם טופוגרפיה גבוהה ומשקיף על שטח ציבורי פתוח (שצ”פ). לבית שלשה מפלסים וגג פתוח לנוף. מפלס הכניסה מהווה המפלס הציבורי של הבית וכולל מטבח הפונה אל שביל הכניסה לבית, סלון רחב ידיים פתוח אל פינת האוכל ושירותי אורחים מוצנעים באזור המדרגות. המדרגות מהוות אלמנט עיצובי ממוסגר הפונה אל החלל המרכזי. הבחירה בהנחת פרקט בכל קומת הכניסה נבעה מהרצון להעניק מראה חמים ומזמין לסלון הבית על אף גודלו המרשים לסלון תחושה ביתית שניתנה גם באמצעות בחירת הריהוט והטקסטילים. נגיעות של צבע צהוב מכניסות שמחה ואופטימיות לבית. הקיר בסמוך למדרגות זכה ליחס מיוחד כשהתעטר בצבע הצהוב ובשידת קונסולה פשוטה יחסית שנצבעה באופן ייחודי לפרויקט והכניסה אווירה אתנית לבית המשפחה. שימוש בפרופילים בלגיים כהים לחלונות הבית העניק קונטורים חשובים בעיצוב הבית כולו על כל מפלסיו. האור הטבעי במהלך היום נעים כך שכמעט אין צורך בתאורה מלאכותית עד שעות הערב. הבית הותאם לצרכי המשפחה ממש כמו כפפה ליד, משמש אותם נאמנה לכל צרכיהם ונותן מענה לחלום המשפחה של בית צמוד קרקע רחב ידיים. 

פרטי הפרויקט:

  • סוג: תכנון בית
  • שטח: 320 מ”ר
  • עיר: פרדסיה
  • צילום סטילס: עידו אדן
  • צילום וידאו: צליל אגמון

Comments

comments