Project Description

תכנון בית פרטי באזור

תכנון ועיצוב בית פרטי חדש על מגרש ריק באזור. הבית מתוכנן כחלק מדו-משפחתי הבית כולל ארבעה מפלסים: קומת המרתף, קומת הקרקע, קומה ראשונה, וקומת גג. במפלס הכניסה ממוקמות הפונקציות הציבוריות. מטבח הפונה אל הכניסה ואל לחזית הבית המערבית. מול המטבח מדרגות זיזיות (קונזוליות), שירותי אורחים, פינת אוכל לאירוח וסלון רחב ידיים הפונה אל הגינה האחורית. בגינה האחורית מתחם ברביקיו, מטבחון חוץ וסלון חוץ הפונה אל קיר ירוק גבוה המהווה קיר תמך כלפי המגרש הבנוי (צפון). בקומת המרתף מוקמו: ממ”ד, אזור כביסה של הבית, אזורי שירות, וחדר משחקים. הקומה הראשונה בנויה כזיז ושטחה גדול מקומת הקרקע וכוללת את חדרי הילדים וחדר רחצה כללי. לחדרי הילדים שברשות המתבגרים יש מרפסות אחת הפונה לחזית הרחוב (דרום) והשנייה פונה אל החצר האחורית (צפון). קומת הגג כוללת סוויטת הורים מפנקת הנפתחת אל מרפסת הגג וכוללת חדר רחצה.

הבית מעוצב בסגנון מודרני בגווני שחור לבן ועץ. הכניסה אל הבית דרך גרם מדרגות צף טבול בגינון וצמחיה. סביב לקומה הראשונה קורת בטון העוטפת את המבנה חלונות עם פרופילים שחורים וחיפויי עץ המעניקים למבנה את המקצב הייחודי לו. קומת הגג בנסיגה כך שאינה נראית מגובה מפלס הקרקע דבר המעניק למבנה את ניקיונו האדריכלי.

כחלק אינטגרלי ממסגרת הפרויקט ניתן דגש רב על עיצוב הפנים. מצד ימין לדלת הכניסה קיר בטון חשוף שלאורכו עולות מדרגות צפות הבוקעות מהקיר ועשויות עץ אלון מבוקע מצד שמאל המטבח שלאורכו אי שאורכו שישה מטרים וחלון פינתי עם פינת זכוכית חשופה החובק את משטח העבודה. בסמוך למטבח ויטרינה בגובה מלא מרצפה עד תקרה הממסגרת את פינת האוכל משמאלה המעלית המובילה לכל קומות הבית. בחלק הדרומי סלון הכולל ויטרינה בגובה מלאה עם פינת זכוכית חשופה קיר הבטון החשוף דרך הסלון החוצה לאזור הגינה האחורית ומקשר בין הפנים לחוץ. מאחורי הספה תוכננה ספרייה ומולה תוכנן קיר הטלוויזיה הכולל קמין גז אורכי. בסמוך אל חלל המדרגות נפער חלל בגובה של שישה וחצי מטרים וממנו תאורה נופלת בגבהים שונים המקשרת בין קומות המבנה.

הקומה הראשונה היא קומת החדרים כוללת שני חדרי שינה זהים, חדר פינתי הכולל מרפסת הפונה אל החזית ושני חדרי שינה הפונים אל המרפסת האחורית. הקומה כוללת גם חדר רחצה. קומת הגג כוללת סוויטת הורים מפנקת. בכל הקומה הותקן פרקט עץ תלת שכבתי מסוג “פישבון” מעץ אלון מבוקע. לאורך כל סוויטת ההורים ארון בגדים המשכי ובמרכזו נישה לטלוויזיה. לאורך החלון הדרומי שידה נמוכה המשמשת כעמדת איפור והתארגנות. הסוויטה כוללת מיטה זוגית “קינג סייז” לצידה שתי שידות מרחפות ובהמשכה מוצב הדום ארוך וצר. בחירת הטקסטיל בחדר חשובה ומוסיפה רוך ונעימות לסוויטת ההורים התייחסות לפרטים כמו: וילונות בגווני אדמה, שטיח לרגלי המיטה, מצעים וכריות הוסיפו נופח ביתי לסוויטה. חדר הרחצה נשקף אל פנים החדר באמצאות ויטרינות עם פרופילציה בצבע שחור. מתוך פנים חדר הרחצה תריסי עץ בגוון עץ טבעי המאפשרות פרטיות בחדר הרחצה. חשוב לציין שהיציאה אל מרפסת הגג יכולה להתבצע באופן עצמאי ללא כניסה דרך סוויטת ההורים. מרפסת הגג כוללת אזורי ישיבה רומנטיים ומחופה דק עץ מסוג “איפאה”. מרפסת הגג כוללת מקלחת אקולוגית וצמחיה מגוננת בתוך אדניות עץ המתוכננות בהתאמה.           

הבית מתוכנן כבית חכם עם מערכת כריזה ושליטה אוטומטית דרך הטלפון החכם. הבית כולל מעלית לכל גובהו, פירי מערכות וכביסה מסייעים לתפקד ביעילות מרבית. הבית תוכנן באהבה למשפחה מיוחדת והותאם לצרכיהם אישים ולאורח חייהם המדויק.  בכל שאלה, בקשה או ייעוץ אהיה כאן בשבילכם התקשרו אלי 0528408755 או צרו קשר באמצעות הטופס באתר. טלי זרחיה פרומוביץ אדריכלית הבית שלכם.

פרוייקטים נוספים שיעניינו אותכם: 

 

    

פרטי הפרויקט:

  • סוג: בניית בית פרטי
  • שטח: 280 מ”ר בנוי 
  • עיר: אזור

Comments

comments