פרויקט התחדשות עירונית בעיר פתח תקווה, במסגרת תמ”א 38 2 ו-3.
הפרויקט במקורו כלל שני בניינים ישנים בשני מגרשים נפרדים וצמודים. במסגרת הפרויקט ביקשתי לבצע איחוד של שני המגרשים למגרש אחד באמצעות תצר, כמקובל בעיר פתח תקוה במסגרת זו. הבניין כולל תשע קומות מגורים על קומת קרקע, קומה עשירית חלקית ושני חניוני מרתף.
בפרויקט בכל קומה טיפוסית ארבע דירות כאשר כל אחת מהן פונה לכיוון אחר. דירה שפונה לרוטשילד וקו בניין צידי, דירה שפונה לרוטשילד פינת פיארברג, דירה שפונה לפיארברג קו בניין צידי ודירה שפונה לשני קוים צידיים. בדירות החזיתיות הפונות לכיוון רוטישלד ואו פיארברג יש מרפסות שמש כלפי הרחוב והן מוגדרות כמרפסות זיזיות. בדירה הפונה לשני קווים צידיים מרפסת פנימית כלואה.
קומת הקרקע מתוכננת כחלל רחב ידיים ובו קיר מסך זכוכית גדול שפתוח כלפי חזיתות הפרויקט- צירי רוטשילד פיארברג. רחוב רוטשילד מהווה ציר ראשי בעיר פתח תקוה ולכן רוב רובו של קיר המסך פתוח כלפי כיוון זה. רחוב פיארברג מהווה ציר משני ביחס לרוטשילד ולכן הגישה למערכות המבנה והרמפה כלפי החניון התת-קרקעי פונים לרחוב זה. מערכות המבנה כוללת בין היתר: חדר אשפה, חדר גז, חדר משאבות. כל מה שצריך עבור הטיפול השוטף של הביניין.
עיצוב הבניין משלב טיח בגוון בהיר עם אלמנטים של סטריפים מאלומניום בחיתוך CNC בהתאמה אישית וחיפוי HPL הכל על טהרת הלבן. שימוש במסגרות בטון בולטות קובע את האסטתיקה של המבנה שמתוכנן בצורה מודרנית עם קריצה לסגנון קלאסי קווים נקיים וישרים, זויות ישרות ומראה שליו כלפי הרחוב. החלונות מעוצבים בפרופילים שחורים, במפתחים גדולים מריצפה עד תקרה. מה שמעניק אפקט עצמתי כלפי פנים וחוץ. תחושה נפלאה של מרחב, אור טבעי שנכנס פנימה ומראה יוקרתי לבניין.
כל קבוצת מרפסות זיזיות מייצרות מסה על החזית ואורזות את הבניין בצורה יפה, המסה עטופה בקורות לבנות ומחלקת את הביניין הרחב למקצב בנייני נכון לרחוב רוטשילד. עיצוב המייצר את השפה האדריכלית של המבנה כולו. הקומה העשירית בנסיגה לעומת שאר הקומות שנמצאות בקו בניין אחיד וזה על מנת ליצר ייחודיות ועניין של קומה זו לעומת שאר הקומות.